THE درمان بیماری سلیاک معده DIARIES

The درمان بیماری سلیاک معده Diaries

The درمان بیماری سلیاک معده Diaries

Blog Article

این افراد باید از مصرف غذاها و داروهای حاوی گلوتن برای همیشه پرهیز کنند.

بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی است که در اثر واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به گلوتن ایجاد می‌شود. بیماری سلیاک به نام‌های اسپرو، اسپروی غیر حاره‌ای، عدم تحمل گلوتن و آنتروپاتی حساس به گلوتن نیز نامیده می‌شود. در بیماری سلیاک، پاسخ سیستم ایمنی بدن به گلوتن باعث ایجاد ماده‌ای سمی می‌شود که پرزهای روده را از بین می‌برد. پرزهای روده، برآمدگی‌های انگشت مانند داخل روده کوچک هستند.

بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان موجب نارسایی در رشد آن‌ها می‌شود. این کودکان بایستی از رژیم غذایی بدون گلوتن پیروی کنند.

مدفوع چرب، بدبو و زرد رنگ معمولاً نشانه چربی بیش از حد است. این امر همچنین می تواند ارتباط مستقیمی با یک اختلال سوء جذب مانند بیماری سلیاک داشته باشد، زمانی که بدن مواد مغذی کافی را جذب نمی کند.

اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک طول عمر طبیعی خواهند داشت، مشروط بر اینکه بتوانند با رعایت یک رژیم غذایی بدون گلوتن مادام العمر، این بیماری را مدیریت کنند.

○ ماکارونی، نان، محصولات پخته شده و سایر محصولات با برچسب "بدون گلوتن"

یبوست در کودکان و نوزادان: علت،علائم ،درمان و راههای جلوگیری از آن یبوست یک مشکل رایج برای کودکان است.

بیماری سلیاک در کودکان یک از اختلالات خود ایمنی است که در اثر مصرف گلوتن باعث آسیب به روده می شود. آسیب به پوشش داخلی روده می تواند سبب از دست دادن توانایی جذب برخی مواد مغذی می شود که به نوبه خود با کمبود برخی ویتامین های ضروری مرتبط است.

بنابراین، تشخیص و تمایز این بیماری ها از یکدیگر بسیار دشوار است و در صورت تجربه هر یک از علائم ذکر شده، باید به پزشک مراجعه کنید.

چگونه کوکداما بسازیم

رژیم غذایی فاقد جوش بیماری سلیاک گلوتن به نوزادان و کودکان مبتلا به سلیاک کمک می‌کند تا رشد طبیعی خود را بازیابند و افزایش وزن را از سر بگیرند.

این علائم ممکن است بعد از شش ماهگی و یا حتی سنین بالاتر ظاهر شوند که مهمترین آن ها عبارتند از:

در صورت تغذیه با شیر خشک: اگر نوزاد مبتلا به سلیاک، از شیر خشک تغذیه می‌کند، شیر خشکی برای او تهیه کنید که فاقد گلوتن باشد.

با این ایده‌ها، از فضای زیر راه پله استفاده کن

Report this page